thumb gemma dec2015

Autorijschool Gemma Volmer is onderscheidend door de goede prijs-/ kwaliteitverhouding. Een goede prijs en duidelijke voorwaarden vormen de basis voor een opleiding bij Autorijschool Gemma Volmer. Leerlingen krijgen duidelijke informatie en gericht advies.

Misschien nog wel belangrijker, is de persoonlijke aandacht voor de leerlingen. De vrouw achter de rijschool, Gemma Volmer, heeft een goede achtergrond. Niet alleen door haar opleiding en (bij)scholing, maar ook doordat ze al jaren meedraait in de rijschoolwereld. Ze weet hoe het vak in elkaar steekt en wat het CBR verwacht van een kandidaat. Daardoor kan ze daar heel gericht naartoe werken.

Gemma is een gedreven instructrice, met passie voor het vak. Ze ziet in iedere nieuwe leerling een uitdaging. Of hij of zij nu jong of oud is, zo snel mogelijk een rijbewijs wil halen, of juist faalangst moet overwinnen. Ze weet dat haar belangrijkste taak is van een leerling een vlotte, zelfstandige maar vooral veilige bestuurder te maken. En dat doet ze met veel plezier!