Skip to main content

Faalangst?

Als je last hebt van faalangst, dyslexie of autisme, of als leren je moeilijk afgaat, kan een rijopleiding vaak veel tijd en energie vergen. Bij veel rijscholen is het niet mogelijk om van een actiepakket gebruik te maken, waardoor je ook nog eens meer betaalt. De opleidingspakketten van Autorijschool Gemma Volmer zijn echter toegankelijk voor iedereen. Zo kan iedereen voordelig rijlessen volgen!

Gemma Volmer hanteert een unieke lesmethode die bijzonder goed aansluit bij de genoemde doelgroepen. Haar opleiding in MDGO Agogisch Werk en uitgebreide werkervaring hebben van haar een gepassioneerde instructrice gemaakt. Bovendien is Gemma gecertificeerd als faalangstinstructrice na het volgen van een gespecialiseerde cursus. Ze heeft een scherp inzicht in de behoeften van haar leerlingen en past haar lessen flexibel aan op de persoon naast haar. Gemma focust niet alleen op de beperkingen, maar juist op de mogelijkheden van haar leerlingen.

Door haar ruime ervaring met het begeleiden van leerlingen met faalangst of leerproblemen, weet ze de lesstof effectief over te brengen. Het snel behalen van een rijbewijs is bij haar dan ook geen onbereikbare doelstelling. Vanuit een basis van vertrouwen weet Gemma het beste uit haar leerlingen te halen, waardoor zij veilige en competente bestuurders worden. Leerlingen hebben de optie om een regulier examen af te leggen, of een aangepast faalangstexamen. Autorijschool Gemma Volmer behaalt uitstekende resultaten, met veel leerlingen die al bij hun eerste poging slagen!

CBR Gezondheidsverklaring

Als bestuurder bent u verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. En voor die van anderen. Om te mogen rijden moet u daarom volgens de wet ‘rijgeschikt’ zijn. Het CBR wil daarom dat u een gezondheidsverklaring invult!

Machtigen via DigID

Via mijn.cbr.nl kun je, via je digID onze rijschool machtigen voor het aanvragen van het praktijkexamen. Gebruik hiervoor ons rijschoolnummer: 4675X8