Skip to main content

De Lessen

Mijn naam is Gemma Volmer en ik ben al sinds 2005 rijinstructeur. In de beginjaren heb ik ervaring opgedaan bij grote rijscholen, waaronder Joop Hagen in Deventer en Rijschool Veronica in Utrecht. Op basis van mijn ervaring bied ik rijopleidingen aan in verschillende stappen. Het liefst inclusief een proefexamen, zodat u kunt wennen aan de examenrit en een visueel beeld krijgt van wat u kunt verwachten. Mijn lessen stem ik af op uw mogelijkheden en wensen, waarbij ik goed kan inspelen op uw emoties en daar respectvol mee omga. Ik geef duidelijke uitleg en kan indien nodig de verkeerstheorie helder uitleggen.

Als alleenstaande moeder ben ik in 2005 begonnen met mijn carrière. In 2007 ben ik voor mezelf begonnen, waarbij ik ook direct begon met het geven van theorielessen. Momenteel bied ik alleen nog persoonlijke theorielessen aan, en u kunt de benodigde materialen aanschaffen via mijn webshop.

In 2008 hebben mijn partner, Armand Jansen, en ik ons huis gekocht aan de Ninaberlaan in Hellendoorn, waar ook ons kantoor gevestigd is. Armand verzorgt al jarenlang het onderhoud van onze lesauto's. Hij heeft een achtergrond in de autosport en heeft zelfs de auto van Jos Verstappen verzorgd, dus dat zit wel goed.

U krijgt les in een rode Mini Countryman en een BMW GT, beide gekozen vanwege hun rijcomfort en rijgedrag, wat het beste past bij een beginnende bestuurder. U kunt zelf uw keuze maken. Hieronder vindt u het contactformulier en kunt u aangeven waar u de rijlessen wilt volgen.

Tot ziens in onze lesauto!

CBR Gezondheidsverklaring

Als bestuurder bent u verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. En voor die van anderen. Om te mogen rijden moet u daarom volgens de wet ‘rijgeschikt’ zijn. Het CBR wil daarom dat u een gezondheidsverklaring invult!

Machtigen via DigID

Via mijn.cbr.nl kun je, via je digID onze rijschool machtigen voor het aanvragen van het praktijkexamen. Gebruik hiervoor ons rijschoolnummer: 4675X8